Alte 6 decese, provocate de infecția COVID-19. Printre victime, un beneficiar al Centrului de Plasament Bădiceni
Full Article 2 minutes read

Alte 6 decese, provocate de infecția COVID-19. Printre victime, un beneficiar al Centrului de Plasament Bădiceni

Alte 6 decese, provocate de infecția COVID-19 au fost înregistrate în Republica Moldova, informează Ministerul Sănătății.

Deces 336: Femeie de 61 ani, din raionul Briceni, internată la Spitalul Raional Briceni, pe data de 5 iunie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială, artroză deformantă.

Deces 337: Femeie de 61 ani, din municipiul Bălţi, internată la Spitalul Clinic Bălţi, pe data de 6 iunie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. III, AVC.

Deces 338: Bărbat de 81 ani, din raionul Sîngerei, internat la Spitalul Raional Sîngerei, pe 25 mai. Comorbidităţi: bronhopneumopatie cronică, hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie mixtă.

Deces 339: Bărbat de 61 ani, din raionul Basarabeasca, internat la Spitalul Raional Cimişlia, pe 6 iunie. Comorbidităţi: limfom.

Deces 340: Bărbat de 57 ani, beneficiar al Centrului de Plasament Bădiceni, cu grad de dizabilitate accentuat, internat la Spitalul de Psihiatrie Bălţi pe data de 28 mai. Comorbidităţi: bronşită cronică, hepatită cronică, angină pectorală de efort CF II, sechele post AVC.

Deces 341: Bărbat de 65 ani, din raionul Rîşcani, internat la Spitalul Raional Rîşcani, pe data de 5 iunie. Comorbidităţi: diabet zaharat tip 2, angină pectorală de efort, cardiopatie ischemică.

Menționăm că până în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 9700 de cazuri de coronavirus, dintre care 5638 de persoane au fost tratate, iar 341 au decedat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: