Alte cinci persoane au decedat din cauza infecției COVID-19. Printre victime, un bărbat care a refuzat spitalizarea
Full Article 1 minutes read

Alte cinci persoane au decedat din cauza infecției COVID-19. Printre victime, un bărbat care a refuzat spitalizarea

Alte cinci persoane au decedat din cauza infecției COVID-19, informează Ministerul Sănătății.

Deces 941: Bărbat de 57 ani, din raionul Briceni. Deces la domiciliu, pacientul a refuzat spitalizarea. Comorbidităţi: boală cerebrovasculară, hipertensiune arterială gr. II, diabet zaharat.

Deces 942: Femeie de 73 ani, din raionul Orhei. Internată la data de 20 august, de la Spitalul Raional Orhei, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, diabet zaharat.

Deces 943: Femeie de 58 ani, din raionul Florești. Transferată la data de 18 august, de la Spitalul Raional Florești, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, angiopolineuropatie diabetică a membrelor inferioare.

Deces 944: Femeie de 59 ani, din raionul Cimișlia. Transferată la data de 12 august, de la Spitalul Raional Cimișlia, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, boală cronică renală.

Deces 945: Bărbat de 61 ani, din Transnistria. Comorbidități: hipertensiune arterial, obezitate.

Precizăm că până în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 33 828 de cazuri de COVID-19. 23 570 de persoane s-au însănătoșit, iar 945 au decedat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: