Alte șase persoane au pierdut lupta cu coronavirusul. Bilanțul deceselor a ajuns la 841
Full Article 2 minutes read

Alte șase persoane au pierdut lupta cu coronavirusul. Bilanțul deceselor a ajuns la 841

Alte șase persoane au decedat din cauza infecției COVID-19, informează Ministerul Sănătății.

Deces 836: Femeie de 71 ani, din municipiul Chișinău. Internată la data de 1 august, la Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiomiopatie ischemică, insuficiență cardiacă.

Deces 837: Bărbat de 62 ani, din raionul Soroca. Transferat de la Spitalul Raional Soroca, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență renală cronică, diabet zaharat.

Deces 838: Femeie de 90 ani, din municipiul Chișinău. Internată la data de 24 iulie, la Spitalul Clinic Municipal „Gh. Paladi”. Comorbidități: cardiomiopaie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 839: Femeie de 63 ani, din municipiul Chișinău. Internată la data de 1 august, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 840: Bărbat de 66 ani, din raionul Drochia. Transferat la data de 29 iulie, de la Spitalul Raional Drochia, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 841: Bărbat de 69 ani, din raionul Râșcani. Internat la data de 29 iulie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: ciroză hepatică, diabet zaharat.

Precizăm că până în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 27 433 de cazuri de coronavirus.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: