„Am fost invidios pe colegii mei din Basarabia”. Un actor român anunță că va solicita cetățenia Republicii Moldova
Full Article 2 minutes read

„Am fost invidios pe colegii mei din Basarabia”. Un actor român anunță că va solicita cetățenia Republicii Moldova

Actorul român Marius Manole a anunțat că va solicita cetățenia Republicii Moldova. Se întâmplă după ce a fost impresionat de prezența președintei țării Maia Sandu la un spectacol pe care l-a jucat la Teatrul „Alexei Mateevici” din Chișinău.

Actorul a jucat în piesa „Eu sunt vântul”, care s-a ținut în două reprezentații la Teatrul „Alexei Mateevici” din Chișinău.

Bucuria reîntâlnirii cu publicul de aici, un public cald și dornic să vadă teatru. Bucuria zilei însă a fost și mai mare când, în sala de numai 60 de locuri, a intrat o doamnă și s-a așezat discret undeva în rândul 2. La prima vedere am crezut că este doamna președinte Maia Sandu. Dar imediat mi-am revenit și mi-am dat seama că nu avea cum. Fără SPP, fără tam tam, fără să se facă mare eveniment mediatic… nu, n-are cum. Doar că – ce sa vezi, doamna discretă din rândul 2 era chiar președinta Maia Sandu care și-a cumparat bilet. Am fost invidios pe colegii mei din Basarabia că au norocul ăsta. Să aibă un asemenea președinte”, a scris pe Facebook actorul român Marius Manole.

Artistul din România a mai scris că va depune o cerere de dobândire a cetățeniei Republicii Moldova.

Recent, președinta Maia Sandu a semnat decretele prin care doi oficiali din România au dobândit cetățenia Republicii Moldova: judecătorul Cristian Danileț, fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii din România și fostului șef al Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor din România, Daniel-Marius Staicu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: