„Am venit să susțin drumul european al Moldovei”. Spînu, la Adunarea Moldova Europeană
Full Article 50 second read

„Am venit să susțin drumul european al Moldovei”. Spînu, la Adunarea Moldova Europeană

În Piața Marii Adunări Naționale are loc Adunarea „Moldova Europeană”. Evenimentul a început la ora 11:00. Pentru NM, secretarul general al Președinției Andrei Spînu a spus că a venit la adunare pentru a fi alături de cetățeni și că drumul european al Moldovei este „unica cale pentru bunăstare și, în mod special, pentru pace”. 

„Am venit să susțin drumul european al țării noastre, ca fiind unica cale pentru bunăstare și, în mod special, pentru pace”, a declarat Spînu, în cadrul unor declarații pentru NM.

Întrebat ce program va avea astăzi, secretarul general al Președinției a răspuns: „Am să fiu alături de cetățeni”.

De precizat că NM transmite live Adunarea „Moldova Europeană”. Șefa statului Maia Sandu și președinta Parlamentului European Roberta Metsola urmează să țină un discurs în fața moldovenilor.

Evenimentul va avea două părți: adresări către cetățeni și un program artistic.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: