„Am vrut să le cer socoteala bărbătește”. Chirtoacă a încercat să îi atace pe Voronin și Dodon (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

„Am vrut să le cer socoteala bărbătește”. Chirtoacă a încercat să îi atace pe Voronin și Dodon (VIDEO)

Candidatul la funcția de deputat din partea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) Dorin Chirtoacă s-a aruncat asupra  liderilor Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor (PCRM-PSRM) în timpul marșului organizat pe 4 iulie în centrul capitalei. Chirtoacă a fost îndepărtat de către ofițerii de pază.

Blocul electoral PCRM-PSRM a organizat pe 4 iunie un marș în centrul capitalei, cu denumirea „Iubim Moldova”. Mulțimea a pornit de la Academia de Științe spre scuarul Parlamentului, unde a fost planificat un miting. În fruntea coloanei s-au aflat liderii Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Igor Dodon, Vladimir Voronin, speakerul legislativului Zinaida Grecianîi și ex-deputatul Oleg Reidman.

La fața locului au venit și mai mulți reprezentanți AUR. La un moment dat, Dorin Chirtoacă a încercat să se arunce în fața coloanei, însă a fost oprit de agenții de pază.

Răspuns pentru presă: pentru că Dodon cu Voronin au dat ordin poliției să-mi atace colegii și să calce în picioare tricolorul, m-am îndreptat la cei doi să le cer socoteala, inclusiv bărbătește”, a explicat ulterior Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: