Ambasadorul SUA la Chișinău, invitat de Irina Vlah să participe la o ședință în Găgăuzia
Full Article 50 second read

Ambasadorul SUA la Chișinău, invitat de Irina Vlah să participe la o ședință în Găgăuzia

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii (SUA) la Chișinău Kent Logsdon a fost invitat să participe la o ședință a Consiliului Coordonator al donatorilor al Găgăuziei. Potrivit bașcanului Găgăuziei Irina Vlah, în cadrul platformei vor fi prezentate proiectele prioritare din sectorul energiei verzi pentru a reduce criza energetică. 

„Investițiile Guvernului SUA în dezvoltarea surselor alternative de energie în Republica Moldova sunt estimate la 60 de milioane de dolari. Astăzi, în cadrul întrevederii, l-am invitat pe Excelența Sa, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Statelor Unite, domnul Kent Doyle Logsdon, la o ședință a Consiliului Coordonator al donatorilor al Găgăuziei”, menționează Vlah, pe o rețea de socializare.

„În cadrul acestei platforme, vom prezenta partenerilor noștri proiecte prioritare în sectorul energiei verzi menite să reducă presiunea crizei energetice asupra sferei sociale și a mediului de afaceri”, adaugă Vlah.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: