Anchetă de serviciu la Calea Ferată din Moldova, după ce în trenul Chișinău-București au fost descoperite peste 20 de mii de pachete cu țigări
Full Article 1 minutes read

Anchetă de serviciu la Calea Ferată din Moldova, după ce în trenul Chișinău-București au fost descoperite peste 20 de mii de pachete cu țigări

Administraţia Î.S. „Calea Ferată din Moldova” (CFM) a luat act de acţiunile de verificare iniţiate duminică, 16 februarie de către polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi, împreună cu lucrătorii vamali, asupra vagoanelor trenului Chişinău – Bucureşti. Despre acest lucru se anunță într-un comunicat al instituției, astăzi, 17 februarie. 

În data de 16 februarie, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control asupra vagoanelor trenului de pe ruta Chişinău – Iaşi – București. Astfel, au fost descoperite 20 539 de pachete de țigări. Acestea erau ascunse în cuşetele de serviciu, în plafoane, deasupra şi dedesubtul chiuvetelor de la capătul vagoanelor nr. 1, 2 şi 4, respectiv în pereţii din capătul vagonului nr. 6.

La rândul său, CFM a iniţiat o anchetă de serviciu în vederea elucidării circumstanţelor celor întâmplate şi impunerii de măsuri suplimentare pentru evitarea cazurilor de acest gen. Angajaţii CFM implicaţi în acţiunile respective vor fi pedepsiţi în strictă conformitate cu legislaţia în vigoare.

Vă rugăm să ne susțineți cu un like la pagina de Facebook

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: