Angajații SIS au donat 392 mii lei pentru reconstrucția Filarmonicii Naționale
Full Article 1 minutes read

Angajații SIS au donat 392 mii lei pentru reconstrucția Filarmonicii Naționale

Serviciul de Informații și Securitate s-a aliniat campaniei „Renaștem Filarmonica, renaștem împreună”, contribuind printr-o donație benevolă de 392 mii lei.

Ofițerii de informații, prin acest gest civic, și-au exprimat speranța că vor contribui la accelerarea procesului de reconstrucție a uneia dintre cele mai importante instituții cultural-artistice din țară, pentru ca acest simbol al valorilor naționale să continue să promoveze personalități notorii ale culturii muzicale și cât mai curând să delecteze iubitorii de artă, se arată într-un comunicat de presă al serviciului.

Potrivit comunicatului, banii au fost transferați pe contul Ministerului Finanțelor, deschis pentru colectarea fondurilor sub formă de donație pentru reconstrucția Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, devastată în urma incendiului din data de 24 septembrie 2020.

Reamintim că, la data de 25 septembrie 2020, Ministerul Finanțelor a deschis 3 conturi pentru donații destinate reconstrucției Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, în lei moldovenești, dolari americani și euro.

Incendiul din Filarmonica Națională, care a avut loc pe 24 septembrie, a distrus practic în totalitate interiorul clădirii.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: