Aprobat: ne așteaptă facturi mai mici pentru căldura furnizată de Termoelectrica. Cât vom plăti în ianuarie?
Full Article 30 second read

Aprobat: ne așteaptă facturi mai mici pentru căldura furnizată de Termoelectrica. Cât vom plăti în ianuarie?

Chișinăuienii vor plăti cu aproape 500 de lei mai puțin pentru căldura livrată de Termoelectrica. Decizia a fost luată de Agenția Națională pentru Reglementarea în Energetică (ANRE), în ședința din 22 decembrie.

Astfel, consumatorii deserviți de termoelectrica vor achita, după decizia de azi a ANRE, 2.774 de lei pentru o gigacalorie, adică cu 493 de lei decât achită în prezent.

Ultima dată, tariful la căldură s-a redus la sfârșitul lunii iunie. În prezent, chișinăuienii achită 3.267 de lei pentru fiecare Gcal consumată.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: