Arestovici spune că Ucraina nu este implicată în incendiul din Belgorod: „Toate întrebările către conducerea Rusiei”
Full Article 2 minutes read

Arestovici spune că Ucraina nu este implicată în incendiul din Belgorod: „Toate întrebările către conducerea Rusiei”

Ucraina nu are nimic de-a face cu incendiul de la depozitul de petrol din Belgorod. Declarații în acest sens au fost făcute de consilierul șefului biroului președintelui Zelenski, Alexei Arestovici, subliniind că autoritățile ruse sunt responsabile pentru tot ceea ce se întâmplă pe teritoriul Rusiei, iar Ucraina luptă doar pe propriul teritoriu. 

„Noi luptăm pe teritoriul Ucrainei. Dar pentru ceea ce se întâmplă pe teritoriul Federației Ruse este responsabilă Federația Rusă și ei trebuie să investigheze aceasta, ce se întâmplă la Belgorod”, a spus Arestovici.

Tot el a declarat că toate întrebările ar trebui să fie adresate conducerii Rusiei.

„Poate cineva a fumat în locul nepotrivit. Poate altceva, poate armata rusă sabotează executarea ordinelor, nu vor să intre pe teritoriul ucrainean. Toate întrebările către conducerea Federației Ruse”, a conchis Arestovici.

Amintim că un incendiu s-a produs la un depozit ​de petrol din oraşul rusesc Belgorod. Guvernatorul regional al oraşului rus a spus că depozitul ar fi izbucnit din cauza elicopterelor militare ucrainene.

Oficialul rus a spus că nu au fost înregistrate victime.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: