Așteptau să plece proprietarii de acasă și intrau să fure obiecte de preț. Doi infractori din Chișinău, reținuți (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

Așteptau să plece proprietarii de acasă și intrau să fure obiecte de preț. Doi infractori din Chișinău, reținuți (VIDEO)

Doi bărbați din capitală de 31, şi respectiv, 47 de ani au fost reținuți de oamenii legii, fiind bănuiți de atac tâlhăresc și furturi din locuințe. Potrivit poliției, aceștia identificau locuințele în care se aflau bunuri de preț.  După ce se asigurau că proprietarii sunt plecați de acasă, intrau și furau bunuri de preț precum bijuterii din aur, argint, mijloace bănești și tehnică.

Acțiunile infractorilor au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în incinta blocurilor de locuit cât și din preajma lor. Din imaginile video postate de polițiști se observă cum un bărbat deschide ușa unei locuinței iar ulterior iese cu ai multe pachete. La scurt timp acesta este pus la pământ și reținut de oamenii legii.

Prejudiciul cauzat părților vătămate se ridică la 500 000 mii de lei.

Suspecții au fost plasați în arest pentru 30 de zile și sunt cercetați penal pentru furt și tâlhărie. Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă  închisoare  de la 4 la 10 ani.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: