„Avem din nou vești bune”. Maia Sandu a mulțumit Germaniei pentru donația de 300 de concentratoare de oxigen
Full Article 2 minutes read

„Avem din nou vești bune”. Maia Sandu a mulțumit Germaniei pentru donația de 300 de concentratoare de oxigen

Germania a donat Republicii Moldova 300 de concentratoare de oxigen. Echipamentele au ajuns deja în țară și urmează să fie distribuite în secțiile care tratează pacienții infectați cu Covid-19. Anunțul a fost făcut pe 15 aprilie de către președinta țării Maia Sandu.

x

Cele 300 de concentratoare de oxigen vor ajunge în spitalele din Republica Moldova datorită sprijinului financiar al Guvernului Germaniei. Acestea au fost livrate în coordonare cu Organizația Mondială a Sănătății și inițiativa Echipa Europa.

„Ele vor fi distribuite în secțiile care tratează pacienții infectați de Covid-19, mai ales pacienții internați în stare gravă. Echipamentele vor ajuta medicii din Moldova să salveze cât mai multe vieți omenești. Suntem recunoscători Germaniei și OMS pentru ajutorul generos oferit sistemului de sănătate din țara noastră, pus la grea încercare de pandemie”, a scris președinta țării pe pagina sa de Facebook.

Maia Sandu a îndemnat toți cetățenii să respecte în continuare măsurile de protecție: „să purtăm mască, să spălăm și dezinfectăm mâinile, să păstrăm distanța socială, și să ne vaccinăm când ne vine rândul. Împreună oprim pandemia”.

Avem din nou vești bune: alte 300 de concentratoare de oxigen vor ajunge în spitalele din Republica Moldova începând cu…

Publicată de Maia Sandu pe Joi, 15 aprilie 2021

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: