Bani sau relații sexuale în schimbul unor poze intime. Un tânăr de 19 ani, acuzat că ar fi șantajat o copilă de 14 ani
Full Article 1 minutes read

Bani sau relații sexuale în schimbul unor poze intime. Un tânăr de 19 ani, acuzat că ar fi șantajat o copilă de 14 ani

Un tânăr de 19 ani, originar din Dubăsari, a fost reținut de polițiștii din Strășeni. Acesta este acuzat că ar fi șantajat o minoră de 14 ani pe internet și că ar fi deposedat-o de bani.

Potrivit Poliției, cazul s-ar fi produs în luna ianuarie curent, după ce minora de 14 ani a primit, prin intermediul unei rețele de socializare, un link de la o persoană necunoscută. După ce l-a accesat, interlocutorul a primit acces la conținutul telefonului fetei.

Ulterior, prin șantaj precum că va distribui pe rețelele de socializare  fotografiile cu caracter intim ale minorei, tânărul a dobândit suma de 1000 de lei în două tranșe. Mai târziu suspectul ar fi solicitat și alte mijloace financiare sau întreținerea unui raport sexual cu minora.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, suspectul a fost identificat și reținut pentru 72 de ore.

Persoana culpabilă de comiterea  unei asemenea infracțiuni riscă închisoare de la 7 la 10 ani cu amendă de la 92 500 la 117 500 de lei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: