Benzina și motorina se scumpesc din nou: cât vor costa miercuri carburanții 
Full Article 30 second read

Benzina și motorina se scumpesc din nou: cât vor costa miercuri carburanții 

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică anunță că mâine carburanții vor fi mai scumpi. Benzina se scumpește cu 3 bani, iar motorina – cu 33. 

Pe 24 august, pentru un litru de benzină șoferii vor achita 25 de lei și 81 de bani. De cealaltă parte, pentru un litru de motorină șoferii vor scoate din buzunar 26 de lei și 49 de bani.

Benzina și motorina se scumpesc din nou: cât vor costa miercuri carburanții 

anre.md


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: