Bere Chișinău lansează prima bere la tank din Moldova
Full Article 2 minutes read

Bere Chișinău lansează prima bere la tank din Moldova

Lansare exclusivă: Prima bere la tank din Moldova de la Bere Chișinău. Ați auzit vreodată despre berea la tank? Este vorba despre cea mai proaspătă bere care își păstrează gustul autentic din fabrică până în halbă. Acum, această inovație a ajuns și în Moldova.

Bere Chișinău a lansat Chisinau Nepasteurizata la Tank — o bere nepasteurizată, livrată în locație direct de pe linia de producere în doar câteva ore în tank-uri ermetice speciale dotate cu sistem de răcire pentru păstrarea prospețimii și aromei originale. Termenul de valabilitate e mai mic decât o lună.
Bere Chișinău lansează prima bere la tank din Moldova
Într-un interviu recent, berarul Bere Chișinău, Veaceslav Cojocaru, a explicat: «Noi suntem pasionați să aducem gustul autentic al berii proaspăt preparate din fabrică în fiecare halbă a consumatorului. De aceea am lansat Chisinau Nepasteurizata la Tank. Tehnologia berii la tank asigură condiții perfecte pentru transportarea și păstrarea berii în local, oferind distribuție directă rapidă, răcire optimă și o bere super proaspătă. Mediul ermetic din interiorul tankului protejează berea de lumină, și aer, iar sistemul de răcire menține constant temperatura optima a băuturii. Astfel, prin menținerea unui standard ridicat de igienă și livrarea berii în termen scurt, în condiții ideale de păstrare în tankuri — am reușit să evităm pasteurizarea și să oferim cea mai proaspătă bere disponibilă în Moldova. Iată de ce fiecare halbă de Chisinau la Tank garantează 100% de prospețime a berii proaspăt preparate, ca și cum ați fi la fabrica de bere.»

Nu ratați ocazia de a gusta cea mai proaspătă bere la tank din Moldova!
Chisinau Nepasteurizata la Tank este disponibilă exclusiv la berăria Draft de pe bulevardul Dacia, 35.
Vă invităm să savurați o experiență unică în lumea berii!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: