Bloggerul rus Iliya Varlamov, întâmpinat la Chișinău cu o amendă: „Niște escroci cu grade polițienești” (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Bloggerul rus Iliya Varlamov, întâmpinat la Chișinău cu o amendă: „Niște escroci cu grade polițienești” (VIDEO)

Bloggerul din Rusia Iliya Varlamov a fost amendat în Republica Moldova, pentru că ar fi încălcat regulamentul circulației rutiere. Despre cele întâmplate a povestit chiar el, pe 9 iunie. Acesta a menționat că nu este de acord cu decizia polițiștilor și acuză oamenii legii că ar fi vrut să obțină mită. De cealaltă parte, forțele de ordine au atras atenția că persoanele care nu sunt de acord cu sancțiunile aplicate, le pot contesta în instanța de judecată.

Varlamov, care se află la Chișinău, a fost oprit de polițiști, pe motiv că ar fi ignorat indicatorul „acces interzis”. Bloggerul susține că oamenii legii ar fi așteptat să le fie oferită mită.

„Mi-au spus că nu se poate de circulat aici, dar de ce nu se poate… Este o situație foarte stranie, mi se pare chiar amuzant. Am întors mașina, dar ni s-a spus că pot face asta doar cei care locuiesc aici”, a comentat cele întâmplate Varlamov într-un story pe Instagram.

Ulterior, bloggerul a anunțat că a fost amendat cu 750 de lei. „Niște escroci cu grade polițienești”, a comentat acesta.

Contactați de NM, reprezentanții Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP au menționat că „nu pot să comenteze declarațiile unor persoane fizice” și ne-au îndemnat să expediem un demers oficial pentru a obține informații despre acest caz. De asemenea, aceștia au menționat că, în cazul în care persoana vizată nu este de acord cu sancțiunea aplicată, o poate contesta în instanța de judecată.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: