Cabinetul de miniștri de la București NU este infectat cu COVID-19. Rezultatele sunt negative
Full Article 1 minutes read

Cabinetul de miniștri de la București NU este infectat cu COVID-19. Rezultatele sunt negative

Premierul desemnat Ludovic Orban a fost testat în cursul zilei pentru noul coronavirus, iar rezultatul este NEGATIV. De asemenea, miniștrii care au fost testați la Parlament au rezultate negative, au anunțat oficial autoritățile, vineri seara, informează Digi24.

Pe de altă parte, ministrul interimar al muncii, Violeta Alexandru, care nu era prezentă la Parlament în momentul în care miniștrilor de mai sus li s-au prelevat probe, a mers împreună cu echipa să-și facă testul pentru Covid-19 și a anunțat, vineri seara, pe Facebook, că rezultatele au fost de asemenea negative.

Guvernul are 18 membri.

Ministrul justiției și ministrul de externe nu au fost nici ei la Parlament, la ședința liberalilor, iar pentru ceilalți miniștri probele sunt încă în prelucrare.

Amintim că, liderul PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat vineri că, având în vedere că senatorul Vergil Chiţac, diagnosticat cu coronavirus, a participat la reuniunea Biroului Politic, toţi membrii conducerii liberale se vor izola la domiciliu, iar toţi senatorii din grupul senatorial au obligaţia să se izoleze.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: