Care sunt planurile guvernului în privința procesului educațional, activităților economice și sportive? Precizările lui Ciocoi
Full Article 50 second read

Care sunt planurile guvernului în privința procesului educațional, activităților economice și sportive? Precizările lui Ciocoi

Deputatul grupului parlamentar Pro Moldova, Vladimir Cebotari, l-a întrebat pe premierul interimar, Aureliu Ciocoi care sunt planurile guvernului în privința procesului educațional, activităților sportive, activităților economice și intențiile în raport cu biserica. 

Ciocoi a declarat că procesul educațional va continua în mediul online până când situația epidemiologică se va îmbunătăți.

De asemenea, acesta va purta „discuții serioase” cu proprietarii de piețe și centre comerciale privind necesitatea respectării măsurilor de prevenire a răspândirii infecției COVID-19. „Dacă respectă condițiile necesare, vor continua să activeze. Dacă nu, închiși”, a spus Ciocoi.

Totodată, premierul interimar a menționat că a discutat cu reprezentanții cultelor religioase. „I-am chemat la cooperare, convingând enoriașii despre necesitatea vaccinării. Am convenit că slujitorii bisericii vor respecta cu strictețe normele sanitare”, a declarat Ciocoi.

Menționăm că deputații s-au întrunit în ședință plenară astăzi, 31 martie, pentru a examina propunerea guvernului de a declara stare de urgență pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: