Ceban îi răspunde Gavriliței și amenință cu proteste: “Reacție deplasată”
Full Article 2 minutes read

Ceban îi răspunde Gavriliței și amenință cu proteste: “Reacție deplasată”

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a amenințat cu proteste, după ce prim-ministrul Natalia Gavrilița a solicitat Inspecției Financiare să verifice corectitudinea utilizării fondurilor de către regia Apă Canal şi cauzele formării datoriilor. 

Edilul Ion Ceban a clasat declarația Nataliei Gavriliță drept „absolut deplasată”.

„Nu vreau să fac referință la aceste perle dar din ceea ce văd ne sperie în continuare cu procuratura, inspecții financiare, CNA și tot ce au in subordine”, a declarat el.

Totodată, Ceban susține că va contesta „prostiile PAS-ului” prin proteste.

„Oamenii răbda până când cred că se poate de răbdat. Ne rezervăm dreptul la proteste și alte căi legale de contestare a prostiei și incompetenței PAS”, a adăugat primarul.

Amintim că pe 26 ianuarie prim-ministrul Natalia Gavrilița a solicitat Inspecției Financiare să verifice corectitudinea utilizării fondurilor de către regia Apă Canal din subordinea Primăriei Municipiului Chişinău şi cauzele formării datoriilor. Se întâmplă după ce Premier Energy a anunțat că deconectează mai multe puncte de consum ale Apă Canal. Primarul capitalei Ivan Ceban a anunțat că locuitorii riscă să rămână fără apă din cauza datoriilor acumulate de întreprindere și consideră că tarifele la apă trebuie majorare. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: