Cel puțin 8 morți și numeroși răniți într-o busculadă la un concert în Texas (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

Cel puțin 8 morți și numeroși răniți într-o busculadă la un concert în Texas (VIDEO)

Cel puțin opt persoane și-au pierdut viața și numeroase altele au fost rănite într-o busculadă produsă vineri seara la festivalul de muzică Astroworld din Houston, statul Texas, au informat autoritățile americane, relatează Românialiberă.ro.

„Mulțimea a început să se împingă spre fața scenei. Acest lucru a creat un moment de panică care a condus la rănirea mai multor persoane”, a declarat șeful pompierilor din Houston, Samuel Pena, în cadrul unei conferințe de presă sâmbătă dimineață.

„Avem cel puțin opt decese confirmate în această seară și mai mulți răniți”, a spus el, adăugând că 17 persoane au fost transportate la spital, între care 11 erau în stop cardiac.

Potrivit televiziunii locale KHOU 11 News Houston, incidentul s-a produs în jurul orei 21:00 sau 21:15 în seara de deschidere a festivalului.

Tragedia a avut loc când mulțimea s-a înghesuit în timpul unui concert al rapperului Travis Scott, a precizat Houston Chronicle.

Circa 50.000 de persoane s-au prezentat la evenimentul de două zile, a adăugat ziarul. Cea de-a doua zi a festivalului a fost anulată.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: