Cele 132 de mii de doze de vaccin AstraZeneca donate de România au ajuns în Republica Moldova
Full Article 1 minutes read

Cele 132 de mii de doze de vaccin AstraZeneca donate de România au ajuns în Republica Moldova

Cele 132 de mii de doze de vaccin AstraZeneca au ajuns în Republica Moldova. Despre acest lucru a anunțat șefa statului, Maia Sandu.

„România a donat din propriile vaccinuri, iar o asemenea mărinimie cimentează prietenia solidă dintre Republica Moldova și România. Suntem recunoscători domnului președinte Klaus Iohannis, domnului prim-ministru Florin Cîțu, poporului român pentru solidaritate și eforturile imense de a face posibile aceste donații. Vom continua să construim poduri pentru cetățenii noștri, podul de vaccinuri fiind acum cel mai valoros”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

132000 de doze de vaccin au trecut acum Prutul și vor ajunge în curând la Chișinău. Mulțumim, România, pentru donația…

Publicată de Maia Sandu pe Sâmbătă, 17 aprilie 2021

Amintim că în cadrul vizitei sale la Chișinău din decembrie 2020, președintele Klaus Iohannis a anunțat că România va dona Republicii Moldova până la 200 de mii de doze de vaccin anti-COVID-19.

Primele 21 600 de doze de vaccin AstraZeneca donate de România au ajuns la Chișinău la sfârșitul lunii februarie. Ulterior, la sfârșitul lunii martie, România a mai donat 50 400 de doze de vaccin AstraZeneca.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: