Centrul orașului Harkov, bombardat. Primarul: cinci persoane au decedat
Full Article 30 second read

Centrul orașului Harkov, bombardat. Primarul: cinci persoane au decedat

Ca urmare a bombardării orașului Harkov din Ucraina, cinci persoane au decedat iar alte 7 au fost rănite. O informație în acest sens a fost comunicată pe 30 august de primarul orașului, Igor Terehov. 

Oficialul ucrainean a spus că au fost înregistrate 8 lovituri. După bombardarea unei clădiri din centrul orașului a izbucnit un incendiu, a anunțat primarul.

În urma bombardamentelor, cinci persoane au fost ucise și șapte – rănite, a adăugat Terehov, pe Telegram.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: