Cer noros și ploi slabe: Ce temperaturi ne așteaptă în weekend
Full Article 40 second read

Cer noros și ploi slabe: Ce temperaturi ne așteaptă în weekend

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează vreme predominant stabilă și ploi slabe, în perioada 17-19 februarie. Cerul va fi noros în aceste weekend, iar în unele regiuni ale țării, în timpul nopții, se prevede ceață slabă.

Potrivit meteorologilor, în perioada menționată, vântul va sufla slab până la moderat din direcție variabilă, iar duminică, 18 februarie, odată cu ploile, pot apărea și intensificări ale vântului.

Temperatura minimă va scădea în următoarele trei zile de la valori între 0°C și +5°C până la -2..+3°C.

Vor scădea și maximele zilnice, de la +5°C și +10°C sâmbătă și duminică, până la +3°C și +8°C în ziua de luni.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: