Cetățenii moldoveni aflați în Israel, îndemnați să urmeze directivele de securitate anunțate de autorități
Full Article 2 minutes read

Cetățenii moldoveni aflați în Israel, îndemnați să urmeze directivele de securitate anunțate de autorități

Cetățenii moldoveni care se află în Israel sunt îndemnați să urmărească și să urmeze cu strictețe directivele de securitate, anunțate de către autoritățile israeliene. Un anunț în acest sens a fost postat de Ambasada Republicii Moldova în Israel, în contextul în care orașul Tel Aviv a fost ţinta, marţi seară, a unui atac masiv cu rachete lansate din Fâşia Gaza.

De asemenea, ambasada recomandă abținerea de la aflarea în locuri publice, părăsirea domiciliului doar în cazuri stringente, utilizarea adăposturilor antirachetă în cazul reluării bombardamentelor.

Ambasada este în contact permanent cu autoritățile israeliene și informează că la momentul de față nu există informații despre cetățeni ai Republicii Moldova, care ar fi avut de suferit de pe urma bombardamentelor.

Aceeași sursă notează că activitatea Aeroportului Internațional Ben Gurion a fost reluată.

 

IMPORTANT!!!

Stimați cetățeni ai Republicii Moldova aflați în Statul Israel,

În legătură cu bombardamentele masive a…

Publicată de ‎Ambasada Republicii Moldova în Israel/שגרירות רפובליקת מולדובה בישראל‎ pe Marţi, 11 mai 2021

Precizăm că orașul Tel Aviv a fost ţinta, marţi seară, a unui atac masiv cu rachete lansate din Fâşia Gaza. Se întâmplă după ce forţele aeriene israeliene au distrus o clădire din Fâşia Gaza, Hanadi Tower, în care îşi aveau birourile lideri politici ai mişcării islamiste palestiniene Hamas.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: