Chișinău: o femeie, originară din Ucraina, s-a aruncat în gol. Ce a comunicat soțul femeii polițiștilor
Full Article 2 minutes read

Chișinău: o femeie, originară din Ucraina, s-a aruncat în gol. Ce a comunicat soțul femeii polițiștilor

O femeie, originară din Ucraina, s-a aruncat în gol de la etajul 14 al unui bloc locativ din Chișinău. Cazul a avut loc pe 11 martie, în sectorul Buiucani al capitalei. Oamenii legii au discutat cu soțul femeii, care a spus că în ultima perioadă aceasta „era în depresie dar ce a făcut-o să recurgă la așa gest nu cunoaște”.

Poliția a fost sesizată pe 11 martie, la ora 12:20, că pe strada Calea Ieșilor a fost depistat cadavrul unei femei.

La fața locului, potrivit ofițerului de presă al poliției capitalei Natalia Stati, oamenii legii au stabilit că femeia avea 40 de ani și este originară din Ucraina. Aceasta s-a aruncat în gol de la balconul comun al etajului 14 al blocului locativ.

„La examinarea de către medicul legist, urme de moarte violentă nu au fost depistate decât cele caracteristice căderii de la înălțime”, a comunicat reprezentanta poliției.

Oamenii legii au discutat cu soțul femeii, care a spus că în ultima perioadă aceasta „era în depresie dar ce a făcut-o să recurgă la așa gest nu cunoaște”.

Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală iar pe caz a fost inițiată o anchetă pentru a fi stabilite toate circumstanțele.


Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere - adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este diponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Mai multe detalii la nr de tel 060806623


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: