Chișinăul istoric are deja pagină de internet. Tot ce merită de văzut în capitală
Full Article 1 minutes read

Chișinăul istoric are deja pagină de internet. Tot ce merită de văzut în capitală

Primăria capitalei a lansat o pagină de internet dedicată Chișinăului turistic – visit.chisinau.md. Anunțul a fost făcut de primarul, Ion Ceban, în data de 14 decembrie. Potrivit lui, pe site pot fi găsite informații istorice sau culturale cu descrierea celor mai însemnate obiective turistice ale capitalei de la clădiri istorice, monumente, teatre și muzee, până la troleibuzul turistic.

Pe site mai sunt disponibile recomandări pentru activități în aer liber sau programul evenimentelor naționale și locale pentru toți cei care vizitează orașul sau împrejurimile.

Harta interactivă oferă posibilitatea de identificare a obiectivului de interes și să fie obținute datele privind locația acestora, dar și o scurtă descriere însoțită de audio ghiduri.

„Navigând pe site puteți face cunoștință cu personalități marcante ale epocii moderne sau contemporane, care au contribuit semnificativ la imaginea pozitivă a orașului și au dus faima acestuia peste hotarele țării”, a precizat edilul.

Potrivit autorităților, pagina web va fi completată periodic cu informații actualizate. Pagina visit.chisinau.md este disponibilă în trei limbi – română, rusă și engleză.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: