Christian Eriksen este în continuare internat în spital. Precizările Uniunii Daneze de Fotbal
Full Article 2 minutes read

Christian Eriksen este în continuare internat în spital. Precizările Uniunii Daneze de Fotbal

Fotbalistul danez Christian Eriksen este în continuare internat în spital și se află în stare stabilă. Despre acest lucru a anunțat serviciul de presă al Uniunii Daneze de Fotbal, informează Agenția TASS.

„În această dimineață, noi am vorbit cu Christian. El a transmis salutări echipei sale. Starea lui este stabilă, iar el continuă să fie internat la spital pentru examinări suplimentare”, se arată în mesajul Uniunii Daneze de Fotbal.

Menționăm că fotbalistul danez Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon și și-a pierdut cunoștința în timpul meciului cu Finlanda, care s-a desfășurat pe 12 iunie, în cadrul Campionatului European.

Medicii l-au resuscitat minute în șir chiar pe teren. Ulterior, el a fost transportat pe targă în afara stadionului. Coechiperii lui au făcut un cerc uman și au ținut câteva pânze mari, albe, pentru a-l proteja de ochii publicului.

Christian Eriksen are 29 de ani. El este un fotbalist danez care evoluează la clubul Inter Milano în Serie A, pe poziția de mijlocaș. A debutat la echipa națională de fotbal a Danemarcei în martie 2010, și a fost cel mai tânăr fotbalist de la Campionatul Mondial de Fotbal 2010 din Africa de Sud.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: