(DOC) Cine îl va înlocui pe Dumitru Alaiba în Parlament
Full Article 2 minutes read

(DOC) Cine îl va înlocui pe Dumitru Alaiba în Parlament

Fotoliul lui Dumitru Alaiba din Legislativ va fi ocupat de Mihail Leahu, numărul 74 de pe listele candidaților PAS pentru alegerile parlamentare de anul trecut. Informația a fost confirmată de către reprezentanții PAS pentru NM.

Mihail Leahu este președinte Organizația Teritorială Dondușeni PAS. În perioada 1980-2000, a fost pedagog, maistru superior ȘTP Nr.17 Corbu.

Potrivit declarației de avere, viitorul deputat deține un apartament de aproximativ 50 de metri pătrați, cumpărat în 2005 cu 30 494 lei.

Totodată, Leahu are și o căsă de circa 180 metri pătrați cumpărată în 2002 cu 200 000 lei, dar și un bun imobil de 10 000 lei și un garaj, a cărui valoare constituie 20 000 lei.

Amintim că în cadrul ședinței din 16 noiembrie a Guvernului s-a anunțat despre demisia ministrului Economiei Sergiu Gaibu. Premierul Natalia Gavrilița a spus că decizia a fost luată în urma unor consultări. Noul ministru propus este Dumitru Alaiba.

Ulterior, deputatul PAS Dumitru Alaiba a dat asigurări că, după investirea sa în funcția de Ministru al Economiei, lucrurile în acest sistem se vor mișca cu mai multă energie. Alaiba susține că înțelege că nu este deloc cea mai bună perioadă ca să devii responsabil pe economie, însă va depune maxim efort în acest sens.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: