(DOC) Cine îl va înlocui pe Dumitru Alaiba în Parlament? Averea și CV-ul viitorului parlamentar
Full Article 2 minutes read

(DOC) Cine îl va înlocui pe Dumitru Alaiba în Parlament? Averea și CV-ul viitorului parlamentar

Fotoliul lui Dumitru Alaiba din Legislativ va fi ocupat de Mihail Leahu, numărul 74 de pe listele candidaților PAS pentru alegerile parlamentare de anul trecut. Informația a fost confirmată de către reprezentanții PAS pentru NM.

Mihail Leahu este președinte Organizația Teritorială Dondușeni PAS. În perioada 1980-2000, a fost pedagog, maistru superior ȘTP Nr.17 Corbu.

Potrivit declarației de avere, viitorul deputat deține un apartament de aproximativ 50 de metri pătrați, cumpărat în 2005 cu 30 494 lei.

Totodată, Leahu are și o căsă de circa 180 metri pătrați cumpărată în 2002 cu 200 000 lei, dar și un bun imobil de 10 000 lei și un garaj, a cărui valoare constituie 20 000 lei.

Amintim că în cadrul ședinței din 16 noiembrie a Guvernului s-a anunțat despre demisia ministrului Economiei Sergiu Gaibu. Premierul Natalia Gavrilița a spus că decizia a fost luată în urma unor consultări. Noul ministru propus este Dumitru Alaiba.

Ulterior, deputatul PAS Dumitru Alaiba a dat asigurări că, după investirea sa în funcția de Ministru al Economiei, lucrurile în acest sistem se vor mișca cu mai multă energie. Alaiba susține că înțelege că nu este deloc cea mai bună perioadă ca să devii responsabil pe economie, însă va depune maxim efort în acest sens.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: