Circulația troleibuzelor în centrul capitalei, redirecționată din cauza protestului 
Full Article 40 second read

Circulația troleibuzelor în centrul capitalei, redirecționată din cauza protestului 

În legătură cu acțiunea de protest din centrul capitalei, în municipiul Chișinău este sistată circulația troleibuzelor pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, de la str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni  – Mihai Viteazul. 

Rutele nr. 1, 4, 5, 8, 22 și 34, spre Buiucani, au traseul următor: pe bd. Stefan cel Mare și Sfânt- str. Mitropolitul G. B. Bodoni- str. Bucuresti- str. Sciusev- str. M. Viteazul; spre Botanica – pe strada București.

Rutele nr. 30 și 31 – circulă în regim obișnuit.

Menționăm că în aceste momente are loc o acțiune de protest în centrul capitalei. NM transmite live manifestația.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: