CMC a votat un proiect de decizie privind luarea unui credit de 130 de milioane de lei pentru achiziționarea troleibuzelor
Full Article 50 second read

CMC a votat un proiect de decizie privind luarea unui credit de 130 de milioane de lei pentru achiziționarea troleibuzelor

Consiliul Municipal Chișinău a votat un proiect de decizie care prevede luarea unui credit în valoare de 130 de milioane de lei pentru achiziționarea troleibuzelor. Despre acest lucru a anunțat Ion Ceban într-o postare pe Facebook.

„Cu acești bani municipalitatea va putea în acest an asambla 35 de troleibuze, dintre care 5 articulate. Iată de ce avem nevoie de acești bani, iar cu acest vot de astăzi, suntem mai aproape de a aduce transport nou în capitală”, a declarat Ceban.

Acesta a mai anunțat că „creditul va fi luat de la o bancă comercială din Republica Moldova, pentru o perioadă de 7 ani, cu o dobândă de 6,9% anual”.

Amintim că la începutul lunii mai, un grup de lucru a anunțat că a elaborat un plan de acțiuni privind dezvoltarea sistemului de transport public din capitală. Acesta prevede achiziționarea de autobuze și troleibuze, dar și implementarea sistemului de tichetare electronică.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: