CNN: O femeie ar fi furat computerului speakerului Camerei Reprezentanților și intenționa să îl vândă serviciilor speciale din Rusia
Full Article 1 minutes read

CNN: O femeie ar fi furat computerului speakerului Camerei Reprezentanților și intenționa să îl vândă serviciilor speciale din Rusia

Biroul Federal de Investigații (FBI) din SUA investighează depozițiile unui martor care susține că o femeie ar fi furat un notebook din biroul speakerului Camerei Reprezentanților Nancy Pelosi, pentru a-l vinde serviciilor speciale rusești, scrie CNN.

Potrivit jurnaliștilor americani, martorul susține că, după ce, pe 6 ianuarie 2021, clădirea Capitoliului a fost luată cu asalt, Riley June Williams, o femeie de 22 din Pennsylvania, a luat un notebook din biroul președintei Camerei Reprezentanților și plănuia „să-l trimită unui prieten din Rusia, care să îl vândă serviciilor speciale rusești”.

Totodată, martorul susține că transmiterea computerului în Rusia nu a avut loc din motive neclare, iar dispozitivul sau a rămas în posesia femeii, sau a fost distrus.

Pe de altă parte, nu ar exista vreo dovadă a faptului că din biroul lui Nancy Pelosi ar fi dispărut vreun notebook.

***

În urma asaltului asupra Capitoliului din 6 ianuarie, forțele de ordine din SUA au arestat peste 80 de persoane. Printre acestea sunt și două femei originare din Bălți, Republica Moldova.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: