Comisia parlamentară economie, buget și finanțe s-a întrunit în secret? Un deputat PAS a dat buzna la ședință (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Comisia parlamentară economie, buget și finanțe s-a întrunit în secret? Un deputat PAS a dat buzna la ședință (VIDEO)

Deputatul Patidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Radu Marian susține că membrii Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe s-a întrunit în secret, în noaptea de 16 decembrie, fără să îl invite la ședință. Deputații discutau despre amendamentele la legea bugetar-fiscală pentru anul viitor.

Parlamentarul, care este membru supliant în locul deputatului Dumitru Alaiba, a transmis LIVE pe pagina sa de Facebook în timp ce intră în sala unde se desfășura întîlnirea.

Deputatul PAS a cerut explicații de la mebrii Comsiei prezenți în sală. Totodată, acesta s-a arătat indignat de faptul că ședința nu este înregistrată. Acesta a cerut ca întrunirea să fie întreruptă.

„E inacceptabil să faceți așa ceva în țară democratică. Opriți acum totul!”, a spus Marian.

În replică, deputații prezenți la ședință i-au propus să filmeze el.

Și deputata Platformei Demnitate și Adevăr (DA) Stela Macari a început să transmită LIVE ședința Comisiei.

Deputatul Partidului Democrat Dumitru Diacov a presupus, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, că majoritatea parlamentară urmează să încheie până la miezul nopții sesiunea parlamentară de toamnă-iarnă.

***

Deputații din PAS, Platforma DA, PDM și Pro Moldova au părăsit sala de ședințe după ce a fost citită moțiunea de cenzură asupra activității guvernului Chicu. Parlamentarii din PAS au precizat, însă, că vor reveni în sală atunci când vor fi dezbătute legile bugetar-fiscale pentru anul viitor.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: