Compania „Teleradio-Moldova”, sancționată cu două amenzi a câte 5000 de lei
Full Article 50 second read

Compania „Teleradio-Moldova”, sancționată cu două amenzi a câte 5000 de lei

Compania „Teleradio-Moldova” a fost sancționată astăzi, 18 noiembrie, cu două amenzi a câte 5000 de lei. Consiliul Audiovizualului (CA) a constat că posturile „Moldova 1” și „Moldova 2” au încălcat prevederile licenței de emisie. 

Membrea Consiliului Audiovizualului, Tatiana Crestenco, a solicitat verificarea articolului 25 alin. (5) din CSMA e IP Compania „Teleradio-Moldova”.

În urma verificărilor, CA a constatat că „Moldova 1” și „Moldova 2” a folosit semnele grafice vechi în locul celor noi, aprobate pe 21 octombrie, când au fost reperfectate licențele de emisie.

Astfel, în cadrul ședinței de astăzi, 18 noiembrie, Consiliul Audiovizualului a sancționat furnizorul public de servicii media audiovizuale cu două amenzi a câte 5000 de lei pentru încălcarea prevederilor licenței de emisie prin utilizarea elementelor de identificare noi fără acordul CA.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: