Consilierul municipal din partea Partidului „ȘOR”, Valerii Klimenko, ar fi suferit un atac de cord după ce fost reținut
Full Article 2 minutes read

Consilierul municipal din partea Partidului „ȘOR”, Valerii Klimenko, ar fi suferit un atac de cord după ce fost reținut

Consilierul municipal din partea Partidului „ȘOR”, Valerii Klimenko, ar fi suferit un atac de cord, după ce a fost scos din mulțime. Potrivit unui comunicat emis de Partidul „ȘOR” el ar fi fost agresat de forțele de ordine și transportat la Inspectoratul de Poliție. NM a contactat ofițerii de presă ai IGP, dar până la publicarea știrii încă nu am primit un răspuns. 

„Pentru a-i acorda primul ajutor, la Inspectoratul de Poliție a fost chemată o ambulanță. Deocamdată, nu se cunoaște în ce stare este alesul local”, precizează Partidul „ȘOR”.

Deputatul „ȘOR” Vadim Fotescu a declarat pentru NM că Klimenko ar fost preluat de ambulanță și că nu cunoaște mai multe detalii.

Protestatarii Partidului Șor au încercat să ajungă în Piața Marii Adunări Naționale, însă au fost împiedicați de oamenii legii. Unul din organizatorii protestului, președintele raionului Orhei Dinu Țurcanu, le-a dat un ultimatum de 5 minute polițiștilor să le permită protestatarilor să se îndrepte spre Piața Marii Adunări Naționale. În cele din urmă, s-au iscat altercații între polițiști și manifestanți, iar mai mulți organizatori ai protestului ar fi fost reținuți.

Partidul Șor organizează pe 30 octombrie un nou protest în centul capitalei, pentru a șaptea duminică consecutiv. Simpatizanții formațiunii scandează „noi suntem poporul”, „rușine”, „anticipate”, jos Maia Sandu”. Ei s-au adunat în fața Academiei de Științe a Moldovei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: