Coronavirus: Mai multe evenimente culturale din capitală au fost anulate sau amânate
Full Article 2 minutes read

Coronavirus: Mai multe evenimente culturale din capitală au fost anulate sau amânate

Autoritățile de la Chișinău au interzis organizarea evenimentelor în masă pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus. Astfel, Federația Moldovenească de Fotbal a amânat punerea în vânzare a biletelor pentru meciul Moldova-Rusia, iar mai multe evenimente culturale fost au anulate sau amânate.

Astfel, Federația Moldovenească de Fotbal a decis să amâne punerea în vânzare a biletelor pentru meciul amical Moldova – Rusia, programat pentru 31 martie, la Chișinău. De asemenea, începând cu 10 martie până pe 20 aprilie, toate concertele de la Sala cu Orgă sunt anulate, conform deciziei guvernului Republicii Moldova. În acest sens, festivalul internațional „J.S. Bach”, programat pentru perioada 4-11 aprilie este transferat pentru luna octombrie 2020.

La Palatul Național „Nicolae Sulac” a fost amânat concertul „Fluieraș la 75 de ani”, dar și evenimentele care vor avea loc în perioada următoare. Concertele vor avea loc după 20 aprilie.

Recent, Ministerul Agriculturii a anulat ediția de primăvară a expoziția internațională „Moldagrotech”, planificată perioada 11-14 martie.

Menționăm că toate manifestările publice cu un număr mai mare de 50 de participanți vor fi interzise, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului COVID-19. Anunțul a fost făcut de către ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, în cadrul ședinței de marți, 10 martie, a parlamentului.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: