Crima de la Dumbrava: Suspectul și-a recunoscut vina, fiind reținut pentru 72 de ore
Full Article 1 minutes read

Crima de la Dumbrava: Suspectul și-a recunoscut vina, fiind reținut pentru 72 de ore

Suspectul în comiterea omorului din comuna Dumbrava a fost reținut de polițiști și procurori. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 36 de ani, originar dintr-o localitate din raionul Șoldănești, anterior judecat pentru comiterea mai multor genuri de infracțiuni, potrivit unui comunicat al Poliției.

„În cadrul măsurilor de investigație și urmărire penală polițiștii și procurorii au stabilit că victima, femeia de 39 de ani, se cunoștea cu individul. Acesta a fost reținut de organele de drept în apartamentul pe care îl închiria în sectorul Rîșcani al capitalei. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina”, menționează Poliția.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore și cercetat penal pentru ,,Omor intenționat”.

Pentru fapta comisă el riscă închisoare pe un termen de la 15 la 20 de ani sau detenție pe viață.

Amintim că în dimineața de 19 august, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat care s-a întors de peste hotare că și-a găsit fără suflare concubina de 39 de ani, la domiciliul din localitatea Dumbrava, mun.Chișinău.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: