Cum se circulă pe traseele din țară? Numerele de telefon care puteți solicita intervenția drumarilor
Full Article 2 minutes read

Cum se circulă pe traseele din țară? Numerele de telefon care puteți solicita intervenția drumarilor

În ultimele 24 de ore, s-a intervenit cu 182 de utilaje speciale și 281 de muncitori rutieri pentru a se asigura lucrări de patrulare, deszăpezire și combatere a ghețușului. Informația a fost publicată de Administrația de Stat a Drumurilor, pe 7 februarie.

În noaptea din 6 spre 7 februarie, pe întreg teritoriul țării, s-au înregistrat temperaturi scăzute cu precipitații sub formă de ninsoare, starea părții carosabile fiind umedă, pe alocuri înzăpezită.

În această perioadă, unitățile teritoriale ale SA ,,Drumuri” au desfășurat pe  drumurile publice naționale din toate regiunile republicii lucrări de patrulare, deszăpezire și combatere a ghețușului, cu utilizarea în procesul tehnologic a 182 de utilaje speciale și antrenarea a 281 de muncitori rutieri.

Potrivit informațiilor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, ninsoarea se va menține pe tot parcursul zilei, iar luni vor cădea precipitații sub formă de lapoviță.

În prezent, administratorii drumurilor continuă să desfășoare lucrări de patrulare, deszăpezire și combatere a ghețușului pe drumurile unde este necesară intervenția acestora. Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătorii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare referitor la dotarea automobilelor și conducerea pe timp de iarnă.

Participanții la trafic pot solicita intervenția drumarilor în caz de blocaj pe traseele naționale la numerele active în regim non-stop: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: