De azi, în Piața Centrală va funcționa un centru de vaccinare împotriva coronavirusului
Full Article 2 minutes read

De azi, în Piața Centrală va funcționa un centru de vaccinare împotriva coronavirusului

Din 19 mai, pe teritoriul Pieței Centrale din Chișinău va fi deschis un centru de vaccinare împotriva coronavirusului. Acesta va fi amplasat chiar în mijlocul pieței, la parterul centrului comercial „Central”. 

„În prezent, principala prioritate a societății noastre este sănătatea publică, care poate fi asigurată doar prin vaccinarea populației. Vaccin este suficient și disponibil pentru toți cetățenii. Suntem bucuroși să Vă informăm că Î.M.  „Piața Centrală”, cu sprijinul companiei „Alex-Neosim” SRL, care a oferit spațiile unui centru comercial pentru a fi utilizate gratuit pentru organizarea unui centru de vaccinare, va imuniza nu doar angajații întreprinderii, ci și va contribui realizării obiectivului autorităților pentru imunizarea populației”, se arată în mesaj. 

Procesul de vaccinare va fi realizat de cadrele medicale din cadrul Centrului Consultativ Diagnostic a Asociației Medicale Teritoriale sectorul Centru (Policlinica nr.1).

Doritorii de a fi imunizați trebuie să prezinte doar buletinul de identitate. Procesul de imunizare se va face între orele 10:00 și 18:00.

***

Potrivit datelor Ministerului Sănătății, până în seara de 18 mai au fost imunizați circa 253 de mii de oameni din Moldova. Dintre aceștia, doar 34,3 mii au beneficiat de ambele doze de vaccin anti-Covid.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: