De Hramul Chișinăului, Termoelectrica va oferi 20 de abonamente gratuite la încălzire și apă caldă
Full Article 1 minutes read

De Hramul Chișinăului, Termoelectrica va oferi 20 de abonamente gratuite la încălzire și apă caldă

De Hramul orașului Chișinău, Termoelectrica va organiza o tombolă în cadrul căreia vor fi oferite 20 de abonamente gratuite la încălzire și apă caldă pentru luna decembrie 2021. Într-un comunicat de presă publicat pe 21 septembrie, compania anunță că fondul de premii este dublu față de ediția precedentă.

Toți proprietarii de apartamente/locuințe care își vor achita integral factura până pe 30 septembrie curent vor fi înregistrați automat în concurs. Extragerea câștigătorilor va avea loc în format electronic, în prezența comisiei de organizare și validare a tombolei și a reprezentanților mass-media.

Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură” va putea fi urmărită online, pe pagina de Facebook a întreprinderii și pe portalul www.privesc.eu.

În total vor fi oferite 20 abonamente a câte o lună de consum gratuit la încălzire și apă caldă pentru luna decembrie 2021. După extragere, câștigătorii vor fi apelați și invitați la sediul Termoelectrica pentru a-și ridica certificatele conform premiilor obținute.

Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură” este organizată anual de Termoelectrica, începând cu anul 2017. Hramul orașului Chișinău este sărbătorit, anual, pe 14 octombrie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: