De la socialiști la Ilan Şor. TV6 a dobândit drept exclusiv de retransmitere a postului rusesc NTV
Full Article 1 minutes read

De la socialiști la Ilan Şor. TV6 a dobândit drept exclusiv de retransmitere a postului rusesc NTV

Media Resurse, controlată de fugarul Ilan Șor, a primit dreptul exclusiv de a afișa conținutul produs de canalul rus NTV. Un anunț în acest sens a fost făcut de postul TV6, care aparține companiei Media Resurse.

Produsul NTV a început să fie difuzat pe TV6 de pe 7 noiembrie. „Mai mult, TV6 are drepturi exclusive de a difuza produsele NTV în Moldova”, comunică TV6. Drepturile, canalul le-a primit la 1 noiembrie 2022.

De remarcat că anterior, dreptul de a difuza produsul postului de televiziune rusesc „NTV” era deținut de postul de televiziune „NTV-Moldova”. Postul TV este deținut de soția deputatului socialist Corneliu Furculiță, Ludmila Furculiță.

Anterior, socialiștii au pierdut controlul asupra a două posturi TV: Primul în Moldova (care difuzează produsele postului „Pervîi canal”) și Accent TV. Ambele posturi au trecut sub controlul lui Ilan Șor.

Media Resurse, controlată de Șor, deține două posturi TV în Moldova: TV6 și Orhei TV.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: