De la socialiști la Ilan Şor. TV6 a dobândit drept exclusiv de retransmitere a postului rusesc NTV
Full Article 1 minutes read

De la socialiști la Ilan Şor. TV6 a dobândit drept exclusiv de retransmitere a postului rusesc NTV

Media Resurse, controlată de fugarul Ilan Șor, a primit dreptul exclusiv de a afișa conținutul produs de canalul rus NTV. Un anunț în acest sens a fost făcut de postul TV6, care aparține companiei Media Resurse.

Produsul NTV a început să fie difuzat pe TV6 de pe 7 noiembrie. „Mai mult, TV6 are drepturi exclusive de a difuza produsele NTV în Moldova”, comunică TV6. Drepturile, canalul le-a primit la 1 noiembrie 2022.

De remarcat că anterior, dreptul de a difuza produsul postului de televiziune rusesc „NTV” era deținut de postul de televiziune „NTV-Moldova”. Postul TV este deținut de soția deputatului socialist Corneliu Furculiță, Ludmila Furculiță.

Anterior, socialiștii au pierdut controlul asupra a două posturi TV: Primul în Moldova (care difuzează produsele postului „Pervîi canal”) și Accent TV. Ambele posturi au trecut sub controlul lui Ilan Șor.

Media Resurse, controlată de Șor, deține două posturi TV în Moldova: TV6 și Orhei TV.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: