Doi angajați ai Agenției Servicii Publice, implicați într-o schemă infracțională de deposedare a bunurilor (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

Doi angajați ai Agenției Servicii Publice, implicați într-o schemă infracțională de deposedare a bunurilor (VIDEO)

Falsificau contractele de vânzare-cumpărare a automobilelor din numele proprietarilor, ulterior unitățile de transport erau vândute și înregistrate pe persoane terțe. Cu astfel de acțiuni se ocupau două persoane cu funcții de răspundere din cadrul serviciului înmatriculare a transportului a Agenției de Servicii Publice (ASP).  În schema infracțională mai era implicat un director a unei parcări specializate în vânzarea mijloacelor de transport de lux, și o persoană fizică cu rol de intermediar, informează Poliția.

Oamenii legii menționează că suspecții profitau de funcțiile cu răspundere pe care le dețineau, cauzând un prejudiciu material în proporții deosebit de mari proprietarilor unităților de transport. Activitatea grupului a fost documentată și destructurată de către polițiști.

„În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile și locurile de muncă a suspecților, forțele de ordine au depistat și ridicat mai multe certificate de înmatriculare a automobilelor, plăcuțe de înmatriculare, înscrisuri de ciornă, tehnică de calcul, telefoane mobile”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Conform legislației penale în vigoare aceștia riscă închisoare pe un termen de până la 15 ani.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: