Deputații se întrunesc în prima ședință din sesiunea de toamnă. Ce proiecte de legi vor fi examinate?
Full Article 1 minutes read

Deputații se întrunesc în prima ședință din sesiunea de toamnă. Ce proiecte de legi vor fi examinate?

Parlamentul se va întruni pe 10 septembrie în prima ședință plenară din sesiunea ordinară de toamnă. Biroul permanent al legislativului a aprobat, în ședința de astăzi, hotărârea privind convocarea parlamentului în ședințe plenare.

În proiectul ordinii de zi, pentru zilele de joi și vineri din săptămâna curentă, sunt incluse proiectele de legi privind modificarea Legii bugetului de stat pentru anul 2020, a Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul curent și a Legii fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală pe anul 2020.

De asemenea, deputații vor examina ratificarea acordului, întocmit prin schimb de note, dintre guvernul Republicii Moldova și guvernul Japoniei privind cooperarea economică, ratificarea acordului de grant dintre guvernul Republicii Moldova și Agenția Japoneză pentru Cooperare Internațională privind implementarea proiectului „Îmbunătățirea echipamentului de digitalizare al Bibliotecii Naționale”, ratificarea Acordului de împrumut dintre Guvernul Republicii Moldova și Agenția Japoneză pentru Cooperare Internațională pentru realizarea proiectului „Modernizarea tehnicii și a echipamentului agricol” etc.

Ședința plenară din 10 septembrie va începe la ora 10:00.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: