Din sala de judecată, Tauber a spus cine sunt persoanele din Partidul „Șor” reținute recent
Full Article 50 second read

Din sala de judecată, Tauber a spus cine sunt persoanele din Partidul „Șor” reținute recent

Președintele organizației teritoriale Rîșcani al Partidului „Șor”, Andrei Cocieru, Iana Raețchi, membră a oficiului central și Olga Romanov, jurista și consiliera municipală și raională Orhei, sunt cele trei persoane la domiciliul cărora oamenii legii au efectuat percheziții. Informația a fost confirmată de deputata Partidului „Șor” Marina Tauber, în sala de judecată, acolo unde are loc o nouă ședință pe marginea dosarului său. 

De menționat că două dintre cele trei persoane au fost reținute, însă deocamdată nu este clar despre cine este vorba exact.

Între timp, Tauber s-a prezentat astăzi din nou în fața magistraților îmbrăcată într-un tricou pe care scria „Jos Maia Sandu”., exprimându-și speranța că decizia va una „fi corectă și legală”. Ea i-a transmis salutări liderului fugar al partidului Ilan Șor și a mulțumit susținătorilor săi. Totodată, ea a menționat că protestele vor continua până o să cadă guvernarea.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: