Directorul interimar al INFOCOM demisionează din funcție. Denunță presiuni politice
Full Article 2 minutes read

Directorul interimar al INFOCOM demisionează din funcție. Denunță presiuni politice

Directorul interimar INFOCOM, Sergiu Ceban, și-a anunțat dat demisia. Într-un briefing susținut pe 12 ianuarie, Ceban susține că în ultima perioadă ar fi fost supus presiunilor politice.

„Odată cu multiple presiuni politice am decis să nu aduc aportul diferitor insinuări nefondate. Am decis să-mi declar demisia. Sper mult ca acele procese de modernizare a instituției care le-am pornit vor fi continuate, deoarece sunt și eu cetățean al acestui oraș. Am venit aici pentru a arăta rezultate frumoase, nu pentru a fi implicat în jocuri murdare”, a specificat Sergiu Ceban.

Amintim că la sfârșitul lunii decembrie, în spațiul public au apărut informații despre numirea lui Sergiu Ceban în funcția de director interimar al INFOCOM. Acesta fusese numit în noiembrie, fără vreun anunț oficial din partea Primăriei.

Într-o scrisoare anonimă expediată Ziarului de Gardă se menționa că: „Sergiu Ceban a fost pus în funcția de director interimar al Î.M. „Infocom” cu scopul de a prelua în mod fraudulos baza de date, precum și softul care este estimat foarte scump și unic cu transfer la companiile ce-i aparțin”.

În cadrul briefingului de astăzi, acesta a negat toate informațiile apărute în presă în ultima perioadă, declarând că „sunt insinuări nefondate și nu au nicio baza juridică”.

Săptămâna trecută, și consilierii municipali PAS au publicat o investigație prin care îl acuză pe edilul capitalei, Ion Ceban, că ar fi pus la cale preluarea întreprinderii iar Sergiu Ceban, numit în funcție prin dispoziția primarului, are afaceri în același domeniu, iar scopul său ar fi falimentarea INFOCOM-ului.

Cei vizați au respins acuzațiile.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: