Poliția din Cornelius, orașul în care locuia Mădălina Cojocari (11 ani) împreună cu mama și tatăl său vitreg, a publicat noi detalii despre ancheta privind dispariția copilei. Forțele de ordine au confiscat trei telefoane mobile din casa familiei, scrie CNN.
Potrivit sursei citate, oamenii legii au percheziționat casa familiei din Cornelius în decembrie și au confiscat mai multe obiecte, inclusiv telefoanele.
Mădălina a fost văzută pentru ultima oară în public pe 21 noiembrie în autobuzul școlar. Mama sa susține că nu a mai văzut-o din data de 23 noiembrie, însă a anunțat dispariția copilei abia pe 15 decembrie și nu la poliție, ci conducerii școlii.
Aceasta mai spune că în seara respectivă s-a certat cu soțul său, iar bărbatul a plecat în orașul său natal Michigan. Ea l-ar fi anunțat că fetița lipsește peste trei zile, atunci când acesta s-a întors acasă. Anchetatorii au observat că bucătăria din locuința familiei avea o zonă blocată cu placaj. Bărbatul a răspuns că intenționa să construiască o anexă.
De asemenea, în curtea locuinței au fost găsit resturi de cenușă de la un foc de tabără. Potrivit vecinilor, focul a ars timp de mai multe zile.
Oamenii legii au făcut un apel pentru a găsi posibili martori oculari, care au văzut-o pe Diana Cojocari, mama Mădălinei, în regiunea Madison County sau mașina acesteia.
Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.
Vreți să susțineți ceea ce facem?
Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.
Susțineți NewsMaker!