Dodon o cheamă pe Sandu la dezbateri: „Noi avem despre ce discuta”
Full Article 2 minutes read

Dodon o cheamă pe Sandu la dezbateri: „Noi avem despre ce discuta”

Președintele Igor Dodon a anunțat pe 3 noiembrie că este gata să se întâlnească în dezbateri preelectorale cu Maia Sandu. Șeful statului a menționat că planifică doar una sau două întâlniri înainte de al doilea tur de scrutin. 

x

„Sunt gata să discut unele subiecte în cadrul dezbaterilor cu doamna Sandu. Nu avem nevoie de întâlniri zilnice, una sau două vor fi suficiente. Avem despre ce vorbi, pregătiți-vă ”, a spus Dodon.

Menționăm că, tot pe 3 noiembrie, Dodon a anunțat că își începe campania electorală înainte de al doilea tur al alegerilor prezidențiale și a chemat cetățenii să-l voteze. El a afirmat că contracandidatul său Maia Sandu nu va putea face față problemelor statului și doar el va putea asigura continuitatea reformelor și menține pacea în Moldova.

„Cuiva nu-i place de Dodon, pentru că a fost la putere timp de patru ani și a răsturnat regimul Plahotniuc. Cuiva nu-i place de Sandu, care a închis aproape 200 de școli. Alegerile vor trece, dar problemele vor rămâne, așa că gândiți-vă și evaluați corect perspectivele țării și ale candidaților ”, a mai spus Dodon.

Amintim că, în urma scrutinului din 1 noiembrie, candidata PAS la alegerile prezidențiale Maia Sandu s-a clasat pe primul loc, cu un scor de 36,16% dintre voturile alegătorilor. Președintele în exercițiu, Igor Dodon, care a luptat pentru al doilea mandat în funcția de șef al statului, a obținut cu circa 3% mai puțin – 32,6% dintre voturi. Cei doi se vor confrunta în turul II de scrutin, care se va desfășura peste două săptămâni.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: