Dodon o cheamă pe Sandu la dezbateri: „Noi avem despre ce discuta”
Full Article 2 minutes read

Dodon o cheamă pe Sandu la dezbateri: „Noi avem despre ce discuta”

Președintele Igor Dodon a anunțat pe 3 noiembrie că este gata să se întâlnească în dezbateri preelectorale cu Maia Sandu. Șeful statului a menționat că planifică doar una sau două întâlniri înainte de al doilea tur de scrutin. 

x

„Sunt gata să discut unele subiecte în cadrul dezbaterilor cu doamna Sandu. Nu avem nevoie de întâlniri zilnice, una sau două vor fi suficiente. Avem despre ce vorbi, pregătiți-vă ”, a spus Dodon.

Menționăm că, tot pe 3 noiembrie, Dodon a anunțat că își începe campania electorală înainte de al doilea tur al alegerilor prezidențiale și a chemat cetățenii să-l voteze. El a afirmat că contracandidatul său Maia Sandu nu va putea face față problemelor statului și doar el va putea asigura continuitatea reformelor și menține pacea în Moldova.

„Cuiva nu-i place de Dodon, pentru că a fost la putere timp de patru ani și a răsturnat regimul Plahotniuc. Cuiva nu-i place de Sandu, care a închis aproape 200 de școli. Alegerile vor trece, dar problemele vor rămâne, așa că gândiți-vă și evaluați corect perspectivele țării și ale candidaților ”, a mai spus Dodon.

Amintim că, în urma scrutinului din 1 noiembrie, candidata PAS la alegerile prezidențiale Maia Sandu s-a clasat pe primul loc, cu un scor de 36,16% dintre voturile alegătorilor. Președintele în exercițiu, Igor Dodon, care a luptat pentru al doilea mandat în funcția de șef al statului, a obținut cu circa 3% mai puțin – 32,6% dintre voturi. Cei doi se vor confrunta în turul II de scrutin, care se va desfășura peste două săptămâni.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: