Dodon va merge la Moscova după expirarea mandatului de președinte. Cu cine se va întâlni?
Full Article 2 minutes read

Dodon va merge la Moscova după expirarea mandatului de președinte. Cu cine se va întâlni?

Președintele în exercițiu Igor Dodon va efectua vizita la Moscova, pe care a anunțat-o în ajun, după 23 decembrie. Prin urmare, nu va fi o vizită în timpul mandatului său de șef de stat. Precizarea a fost făcută în cadrul intervenției LIVE din 20 noiembrie.

„Cred că voi pleca după 23 decembrie în Federația Rusă. Am stabilit deja mai multe întâlniri la nivel de conducere a Dumei de Stat și a partidelor cu care am semnat acorduri – cu „Edinaya Rossia”, „Spravedlivaya Rossia”, avem contacte la nivel înalt și cu Partidul Comuniștilor, dar nu țin minte dacă am semnat acorduri. Avem relații bune cu practic toate partidele din Duma de Stat și sper că vom reuși să ne întâlnim până la revelion”, a precizat Igor Dodon.

În ajun, Igor Dodon a anunțat că a discutat la telefon cu adjunctul administrației prezidențiale de la Moscova, Dmitrii Kozak și va întreprinde o vizită în Rusia. Ulterior, purtătorul de cuvânt al Kremlinului a precizat că în agenda lui Vladimir Putin nu este planificată vreo întâlnire cu Igor Dodon.

***

Vă rugăm să ne susțineți cu un like la pagina noastră de Facebook.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: