Doi angajați ai Secretariatului Parlamentului au fost confirmați pozitiv cu COVID-19
Full Article 50 second read

Doi angajați ai Secretariatului Parlamentului au fost confirmați pozitiv cu COVID-19

Doi angajați ai Secretariatului Parlamentului au fost confirmați pozitiv cu noul tip de coronavirus. Instituția a fost anunțată chiar de către aceștea despre confirmarea infectării lor, anunță Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova, într-un comunicat publicat pe 10 iunie.

Persoanele nu manifestă simptome caracteristice bolii, sunt monitorizați și urmează, la domiciliu, indicațiile medicului de familie.

Angajații Parlamentului care au fost în contact direct cu persoanele confirmate sunt și ei testați și se află în regim de autoizolare la domiciliu.

În context, Secretariatul Parlamentului menționează că instituția întreprinde toate măsurile de protecție și siguranță la locul de muncă în conformitate cu normele sanitare stabilite.

Amintim că, anterior, trei deputați din parlamentul Republicii Moldova (Eugeniu Nichiforciuc – PDM, Vladimir Mizdrenco – PSRM și Arina Spătaru – Platforma DA), doi consilieri parlamentari și un alt angajat al secretariatului au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: