Doi dintre tinerii care au evadat de la Penitenciarul Goian, reținuți în raionul Rezina
Full Article 2 minutes read

Doi dintre tinerii care au evadat de la Penitenciarul Goian, reținuți în raionul Rezina

Doi dintre deținuții evadați din Penitenciarul Goian au fost reținuți în preajma localității Buciușca din raionul Rezina. La moment sunt întreprinse măsuri pentru localizarea și reținerea celui de-al treilea deținut.

În seara zilei de 5 mai, tinerii au furat o mașină din raionul Criuleni, după care au abandonat-o și au sustras un alt automobil, din raionul Orhei.

***

Evadații sunt:

Calughin Cătălin Hosein, născut la 06.02.2004, originar din or. Ungheni, condamnat la 2 ani și 7 luni privațiune de libertate, în baza art. 186, al.2, lit. c, d.

Globa Ion, născut la 08.05.2003, originar din mun. Orhei, satul Peresecina, Centrul de plasament Generația Pro, condamnat la un an și patru luni privațiune de libertate, în baza art. 186, al.2, lit. b, c, d și art.1921, al.2, lit. a, c.

Turcu Gheorghe, născut la 08.05.2003, originar din raionul Anenii Noi, satul Cobusca Veche, condamnat la 10 ani privațiune de libertate, în baza art. 171, al.1, art.172, al.1, 2, lit.c, art.186, al.2, lit.d și art.188, al.2, lit.b,d,e,f.

Porivit reprezentanților ANP, deținuții au deteriorat gratiile de la fereastra din baie și au escaladat edificiile de pază ale penitenciarului, deplasându-se într-o direcţie necunoscută.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: